avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ROG URGENT: banca mi-a blocat contul la cererea unei ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ROG URGENT: banca mi-a blocat contul la cererea unei firme

Mi-au fost virati astazi niste bani in contul BCR.
Cand am mers sa retrag suma, functionara mi-a spus ca am contul blocat la solicitarea BT Direct (membra a Grupului Financiar Banca Transilvania)

La BCR, mentionez, nu am nici o datorie

Am sunat la protectia consumatorului, le-am explicat situatia (abuzul) si mi s-a spus ca ei nu au ce face si sa "cad la pace" cu BT Direct.

Multumesc pentru sprijin!
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 21:04, 6 Noiembrie 2010
Daca aveti datorii la BT, acestia au procedat la executare si vi s-a pus poprire pe conturi. Chiar daca nu aveti datorii la BCR, in momentul in care sunteti executat, vi se blocheaza /popresc toate conturile in vederea recuperarii sumei de bani datorate.
Luati legatura cu BT pt.a rezolva situatia.
Multumesc!
Dar ....
Executarea nu este o masura care se dispune in justitie?
Nu am primit de la BT direct decat o instiintare prin care mi se comunica suma restanta si penalitatile.
Nu am primit citatii sau alte notificari privind executarea
probabil ati incheiat cu ei un ctr de credit care este titlu executoriu; poprirea se poate infiinta fara somatie, iar incuviintarea executarii nu presupune citarea partilor
@andutza_puis...
Va rog frumos sa stergeti denumirile societatilor implicate in discutie.In acest forum, se discuta ideea si nu persoana fizica/juridica.Pentru o lamurire deplina asupra acestui aspect, va invit sa lecturati Regulamentul de postare in forum.
O seara placuta.

www.avocatnet.ro/content/tag...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire: am avut un imprumut la banca vintila32 vintila32 am avut un imprumut la b c r ptr cumpararea da produse caznice , din diferite motive nu am putut sa platesc ratele si am intarziat cu plata lor cam 3 ani ... (vezi toată discuția)
Poprire banca si angajator aurelian_pena aurelian_pena buna ziua. situatia este urmatoarea. am la Piraeus bank un credit neachitat, cu ordin judecatoresc de poprire. luna trecuta mi-a venit de la taxe si impozite ... (vezi toată discuția)