avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare creante (credit de consum)
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare creante (credit de consum)

Ultima modificare: Miercuri, 31 Martie 2010
pisicul negru, utilizator
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 23:16, 4 Februarie 2010
:offtopic: Buna ziua user pisicul negr...
Va rog sa va editati mesajul si sa stergeti denumirile persoanelor juridice implicate in problema dvs.In acest forum se discuta ideea si nu persoana.
Va invit sa cititi:
www.avocatnet.ro/content/tag...
Multumesc pentru intelegere si colaborare.
Daca cele prezentate corespund realitatii creanta s-a prescris. Nu semnati nu recunoasteti, nu platiti si daca va vor cere executarea atunci faceti contestatie la ecxecutare si pe cale de exceptie invocati prescriptia.
Sigur ca pe fondul dreptului, exista temeiu legal, probabil ca intre cele doua entintati a fost incheiat un contract de cesiune de creanta prin care societatea de recuperari se subroga in drepturile bancii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie societate produse cosmetice preluata de societate recuperari creante gabriela28 gabriela28 buna ziua,am si eu o datorie la avon si de 5 mil si acum am inceput sa primesc somatii de la credit express,le\'am spus ca nu dispun de banii necesari pt a ... (vezi toată discuția)
Executare pt un contract de telefonie mobila marius.n marius.n prin 2003 am incheiat un contract cu connex(pe vremea aceea asa se numea), dar nu am putut sa-l platesc si am renuntat la el, in timp mi au venit in casuta ... (vezi toată discuția)
Am nevoie disperata de ajutor ivandoina ivandoina Acum 2 ani si jumatate am luat 2 credite de la BCR (un pe nevoi personale si unul ipotecar),aum 6 luni nu am mai reusit sa tin pasul cu ratele ,am pltit dar nu ... (vezi toată discuția)