avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am nevoie disperata de ajutor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am nevoie disperata de ajutor

Acum 2 ani si jumatate am luat 2 credite de la BCR (un pe nevoi personale si unul ipotecar),aum 6 luni nu am mai reusit sa tin pasul cu ratele ,am pltit dar nu rata integrala. Astfel la sfarsitul anului avem restanta 225 euro la ipotecar si 110 la nevoi personale . La inceputul anului am primit o notificare de la S.C COLECT in care eram instintata ca ei au pereluat datoria. Atunci am mers la BCR unde am fost indrumata sa-l sun pe un anume dom care m-a asigurat ca daca suma e mica nu exista nicio problema. Dar pe data se 28.01.2010 am fost contactata telefonic de S.C.COLECT care isi vor suma integrala (23000 euro) intr-un an de zile iar prima rata de 400 euro pana pe 2 februarie daca nu ne-au amenintat ca ne vom pierde casa .Eu sunt dispusa sa platesc ratele care erau pana acum, dar nu am posibilitatea sa platesc toata suma intr-un an . Ce obtiuni am ?
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 22:13, 29 Ianuarie 2010
optiunea de a nu plati !, ceea ce implica un eventual proces in care veti fi "parat" - sansele ca ei sa puna in executare creanta de 23000 de euro este minima....cu o minte agera in ale avocaturi.
Un subiect asemanator cu al dvs. :

www.avocatnet.ro/content/for...

Ar fi indicat ca anterior postarii mesajului dvs. sa vedeti daca genul acesta de subiect a mai fost discutat pe forum.

:offtopic:
User ivadoina
Va rog frumos sa va editati mesajul initial in sensul stergerii identitatii (denumirilor) persoanelor juridice implicate in discutie deoarece in acest forum se discuta "ideea" si nu persoana juridica/fizica.
Va invit sa cititi Regulamentul de postare pentru a evita, in viitor, genul acesta de probleme:
www.avocatnet.ro/content/tag...
Va multumesc pentru intelegere si colaborare.
Ultima modificare: Luni, 1 Februarie 2010
Iuliana Cermak, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisionul de risc pentru un credit rambursat anticipat se inapoiaza? alinat alinat Am avut un credit de nevoi personale fara ipoteca la BCR, pe care l-am achitat anticipat printr-o refinantare la alta banca. Am achitat la BCR 40 de rate la ... (vezi toată discuția)
Informatii - credit ipotecar ContSters163746 ContSters163746 BUNA ZIUA , CU DOI ANI IN URMA AM ACESAT UN CREDIT IPOTECAR IN EURO DE LA BCR CU TREI FAZE DE DOBINDA , ACUMA SUNT IN DOBINDA VARIABILA CARE ESTE CALCULATA ... (vezi toată discuția)
Credit imobiliar alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, am nevoie de un avocat care sa ma ajute intr-o problema cu [i]o banca[/i] , in privinta unui credit imobiliar. Sunt la zi cu toate ratele, ... (vezi toată discuția)