avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comisionul de risc pentru un credit rambursat ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comisionul de risc pentru un credit rambursat anticipat se inapoiaza?

Am avut un credit de nevoi personale fara ipoteca la BCR, pe care l-am achitat anticipat printr-o refinantare la alta banca. Am achitat la BCR 40 de rate la timp. Acum vreau sa stiu daca pot sa-mi recuperez comisionul de risc de 84 ron platit in fiecare luna. Cum trebuie sa procedez ? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 15:45, 6 Septembrie 2010
alinat a scris:

Am avut un credit de nevoi personale fara ipoteca la ........., pe care l-am achitat anticipat printr-o refinantare la alta banca. Am achitat la ........... 40 de rate la timp. Acum vreau sa stiu daca pot sa-mi recuperez comisionul de risc de 84 ron platit in fiecare luna. Cum trebuie sa procedez ? Multumesc anticipat.

Stergeti va rog, denumirea societatii implicate in discutie...
Va invit sa cititi, in acest sens, Regulamentul de postare in forum:
www.avocatnet.ro/content/tag...
Ultima modificare: Luni, 6 Septembrie 2010
Iuliana Cermak, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision de rambursare anticipata PICATURICA PICATURICA AM AVUT UN CREDITIN VALOARE DE15500 LEI LA O BANCA CONTRACTAT IN LUNA IN LUNA APRILIE 2008.IN LUNA AUGUST 2010 AM ACHITAT IMPRUMUTUL PRINTR-O REFINANTARE LA ... (vezi toată discuția)
Nerespectare contract credit eneea eneea In 2006 am încheiat un contract de nevoi personale cu BCR cu o dobândă variabila+2 pp, comision administrare în sumă fixă lunară şi comision risc.BCR ... (vezi toată discuția)
Am nevoie disperata de ajutor ivandoina ivandoina Acum 2 ani si jumatate am luat 2 credite de la BCR (un pe nevoi personale si unul ipotecar),aum 6 luni nu am mai reusit sa tin pasul cu ratele ,am pltit dar nu ... (vezi toată discuția)