avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... nerespectare contract credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

nerespectare contract credit

In 2006 am încheiat un contract de nevoi personale cu BCR cu o dobândă variabila+2 pp, comision administrare în sumă fixă lunară şi comision risc.BCR nu respecta prev.contractului şi nici ale OUG 50,cumulând comisionul de risc cu cel de administrare(deşi acesta cf contractului este în sumă fixă lunară) şi mărind pp la 10,98.Am depus notificare pt că nu sunt de acord cu Actul Aditional dar BCR continuă să-mi încaseze ilegal dobânda mărind marja băncii şi comisionul de administrare. În răspunsul primit de la BCR mi se spune că Actul Adiţional intră în vigoare prin acceptare tacită deşi eu l-am contestat în termen legal. Menţionez că m-am adresat deja OJPC Dolj. Cum procedez în continuare în cazul în care BCR nu respectă nici OUG nici contractul de credit iniţial care prevede clar că orice modificare a contractului se va face numai cu acordul ambelor părţi?
Cel mai recent răspuns: ContSters158230 , utilizator 13:36, 29 Noiembrie 2010
Ii actionati in instanta.
@eneea

:offtopic:Va rog frumos, stergeti din mesajul dvs. denumirea societatii implicate in discutie.In acest forum se discuta ideea si nu persoana fizica/juridica.

Multumesc frumos.

In alta ordine de idei, gasiti raspunsuri la intrebarea dvs. accesand functia cautare personalizata, deoarece tema a fost "foarte" discutata; cu titlu de exemplu:
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...
OUG 50/2010 prevede ca doar prevederile prezentei ordonante se considera acceptare tacita, avand in vedere faptul ca ei prin asta modifica unilateral alte clauze ale contractului ii puteti actiona in instanta si totodata reveniti cu o adresa la OPC Dolj .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Razboiul actelor aditionale cu banca ioanac76 ioanac76 Am primit in cutia postala o adresa din partea Volksbank din care reiese ca banca intocmeste acte aditionale la contractul de credit semnat in anul 2008 ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contract de credit manoiuadrian manoiuadrian Buna ziua, Prin acest email vreau sa va semnalez un abuz pe care BCR-ul il face cu clientii lui. Mai jos va atasez mail-ul trimis de catre mine la ... (vezi toată discuția)
Problema cu comisioane banci arnoldada arnoldada Am un credit pe 10 ani cu rata fixa si mi s-a spus de la banca ca comisionul de risc devine comision de administrare cont.Precizez ca in contractul meu de ... (vezi toată discuția)