avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Razboiul actelor aditionale cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Razboiul actelor aditionale cu banca

Am primit in cutia postala o adresa din partea Volksbank din care reiese ca banca intocmeste acte aditionale la contractul de credit semnat in anul 2008 in vederea aplicarii OUG 50/2010. Mi se specifica in aceasta adresa ca nesemnarea de catre mine a actului aditional este considerata acceptare tacita, dispozitiile acestuia aplicandu-se intocmai.
De asemenea, se mentioneaza in respectiva adresa ca, "comisionul de risc se va redenumi comision de administrare credit, urmand a fi datorat in continuare..."
Va rog sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: Mara Ionescu , Consilier juridic 00:29, 17 Septembrie 2010
ioanac76 a scris:

Am primit in cutia postala o adresa din partea ............................................... din care reiese ca banca intocmeste acte aditionale la contractul de credit semnat in anul 2008 in vederea aplicarii OUG 50/2010. Mi se specifica in aceasta adresa ca nesemnarea de catre mine a actului aditional este considerata acceptare tacita, dispozitiile acestuia aplicandu-se intocmai.
De asemenea, se mentioneaza in respectiva adresa ca, "comisionul de risc se va redenumi comision de administrare credit, urmand a fi datorat in continuare..."
Va rog sa ma ajutati.

Stergeti, va rog, din mesajul dvs., denumirea societatii bancare.In acest forum se discuta ideea si nu persoana juridica.

Daca accesati functia cautare a acestei sectiuni, veti gasi foarte multe discutii pe marginea subiectului postat de dvs.

Exemplu:
www.avocatnet.ro/content/for...
Daca refuzati in scris actul aditional la banca, nu va intra in vigoare tacit. Maine e ultima zi.
Cititi aici cum:

[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 17 Septembrie 2010
Mara Ionescu, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision de risc valutar pflorin81 pflorin81 Buna seara, Am un credit ipotecar la Volksbank si as dori sa aflu daca acel comision de risc valutar este legal si daca exista o sansa sa l ... (vezi toată discuția)
Comision de risc Serban Laurentiu Serban Laurentiu Am un credit ipotecar la Volksbank cu dobanda fixa pe perioada de 25 ani.Desi am facut demersurile necesare si nu am primit nici un raspuns pentru aplicarea ... (vezi toată discuția)
Nerespectare contract credit eneea eneea In 2006 am încheiat un contract de nevoi personale cu BCR cu o dobândă variabila+2 pp, comision administrare în sumă fixă lunară şi comision risc.BCR ... (vezi toată discuția)