avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... comision de risc valutar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

comision de risc valutar

Buna seara,
Am un credit ipotecar la Volksbank si as dori sa aflu daca acel comision de risc valutar este legal si daca exista o sansa sa l anulez.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: pflorin81 , utilizator 21:32, 16 Septembrie 2010
pflorin81 a scris:

Buna seara,
Am un credit ipotecar la Volksbank si as dori sa aflu daca acel comision de risc valutar este legal si daca exista o sansa sa l anulez.

Multumesc

nu e legal. exista sanse sa-l anulati.

www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Joi, 16 Septembrie 2010
ContSters123067, utilizator
Imi puteti spune va rog ce demersuri as putea face in acest sens?
Am depus o notificare la banca prin care prin care imi exprim refuzul conditiilor din actul aditional propus de banca(redenumirea comisionului de risc in comision de administrare si trecerea de la dobanda fixa la variabila).
Daca in conventia de credit nu este specificat in mod clar tipul dobanzii(fixa sau variabila),ce sanse am avea sa obtinem de la banca o dobanda fixa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu comisioane banci arnoldada arnoldada Am un credit pe 10 ani cu rata fixa si mi s-a spus de la banca ca comisionul de risc devine comision de administrare cont.Precizez ca in contractul meu de ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 logodnica logodnica Buna ziua, In articoul din WALL-STREET publicat in 03.09.2010, dl. Cristian Radu – Director Directie Managementul Retelei din cadrul Volksbank a ... (vezi toată discuția)
Comision de risc Serban Laurentiu Serban Laurentiu Am un credit ipotecar la Volksbank cu dobanda fixa pe perioada de 25 ani.Desi am facut demersurile necesare si nu am primit nici un raspuns pentru aplicarea ... (vezi toată discuția)