avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... COMISION DE RAMBURSARE ANTICIPATA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

COMISION DE RAMBURSARE ANTICIPATA

AM AVUT UN CREDITIN VALOARE DE15500 LEI LA O BANCA CONTRACTAT IN LUNA IN LUNA APRILIE 2008.IN LUNA AUGUST 2010 AM ACHITAT IMPRUMUTUL PRINTR-O REFINANTARE LA ALTA BANCA,DAR AM FOST NEVOITA SA PLATESC COMISIONUL DE RAMBURSARE ANTICIPATA(IN JUR DE 330 LEI).INTREBAREA MEA ESTE DACA ACEST COMISION DE RAMBURSARE ANTICIPATA SE CALCULEAZA DIN SUMA PE CARE AM IMPRUMUTAT-O SAU DIN SUMA PE CARE O MAI AVEAM DE ACHITAT LA MOMENTUL RAMBURSARII.
Ultima modificare: Joi, 14 Octombrie 2010
PICATURICA, utilizator
Cel mai recent răspuns: MONICA ROXANA Voinea , Consultant credite si finantari 15:44, 14 Octombrie 2010
@PICATURICA

interventie moderator

Stergeti din mesajul dvs. denumirea societatii implicate in discutie si scrieti mesajul cu litere mici.
Cititi si Regulamentul de postare in forum, desi ar fi trebuit sa il cititi pana acum.
Multumesc.
Comisionul de rambursare anticipata se aplica la valoarea soldului ramas de plata si care este refinantat de alta banca comerciala. Acest comision este stabilit ca procent si se plateste la momentul rambursarii partiale (mai multe rate de credit) si/sau integrale a creditului (refinantare). :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rambursare anticipata integrala credit gabyioio gabyioio Buna seara! Problema mea este urmatoarea: in iulie, fiind in pana de bani, am facut o refinantare a unui credit. Mai aveam de platit vreo 70 de milioane. ... (vezi toată discuția)
Contract de credit .....rambursare credit mocutzy27 mocutzy27 buna ziua ! va rog putin ajutor! am incheiat un contract de credit cu o banca pentru o suma de 6,700.00 ron in data de 5 02 2008 cu o rata lunara de 250 lei. ... (vezi toată discuția)
mai pot avea sansa sa recuperez de la banca polita de asigurare dupa incheierea creditului? amiali amiali Buna ziua! In urma cu 3 ani am facut un imprumut de la o anumita banca si luna aceasta trebuie sa platesc ultima rata si sa inchid contul, insa am o ... (vezi toată discuția)