avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rambursare anticipata integrala credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rambursare anticipata integrala credit

Buna seara!
Problema mea este urmatoarea: in iulie, fiind in pana de bani, am facut o refinantare a unui credit. Mai aveam de platit vreo 70 de milioane. Acum, dupa refinantare, soldul curent al creditului este de 6300 lei, dar la sfarsitului perioadei de creditare, cu dobanzi cu tot, va di 12000 lei. Daca eu acum am banii necesari si vreau sa lichidez creditul, voi plati 6300, soldul, sau 12000 cat e la sfarsitul perioadei?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Silvia Hulpus , Consilier juridic 20:49, 18 Octombrie 2011
teoretic 6.300, dar contractul de refinantare ce spune? ce comision aveti pt. rambursarea anticipata? dupa cat timp de la contractarea creditului, se poate face rambursarea anticipata a creditului? acestea sunt aspecte pe care trebuia sa le analizati inainte de refinantare, sa stiti in ce conditii luati creditul! (insa, ca sa va lamuriti, cititi-va contractul!)
comisionul este de 1%. rambursarea se poate face oricand. scrie ca in cazul rambursarii partiale, dobanda se recalculeaza pt ratele ramase. daca eu achit soldul de acum, de 6300, inseamna ca nu mai raman rate la care sa recalculeze dobanda. pentru ca altfel, cu dobanda cu tot, suma totala reesalonata de plata este de 12000. daca eu rambursez acum, nu mai platesc si dobanda, nu? multumesc!
DA, asa cred si eu..si asa rezulta din clauza cu recalcularea dobanzii pt. ratele ce mai raman in urma rambursarii partiale...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision de rambursare anticipata PICATURICA PICATURICA AM AVUT UN CREDITIN VALOARE DE15500 LEI LA O BANCA CONTRACTAT IN LUNA IN LUNA APRILIE 2008.IN LUNA AUGUST 2010 AM ACHITAT IMPRUMUTUL PRINTR-O REFINANTARE LA ... (vezi toată discuția)
Comision administrare credit TudorB TudorB Bună ziua. Am un credit de nevoi personale cu ipoteca, in euro, pe 30 de ani la CEC BANK. In contract e trecut comision de administrare de 0,05% in valoare ... (vezi toată discuția)
Rambursare anticipata partiala -probleme tatiana28 tatiana28 Buna seara, Am luat un credit pt produse in luna martie acest an in valoare de 3000 lei,luna aceasta la data scadenta m-am prezentat pentru a plati prima ... (vezi toată discuția)