avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Rectificativ formular 394
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Rectificativ formular 394

Se depune formular 394 rectificativ pentru 11/2016 si 12/2016 daca primesc facturi din acea perioada?
Multumes.

Alte discuții în legătură

Decont tva CORNEA ADRIAN CORNEA ADRIAN Buna ziua. In decontul de TVA (formular 300) intocmit pentru luna iulie 2012, am cuprins o factura din luna august 2012. Cum pot sa efectuez rectificarea. Va ... (vezi toată discuția)
Acte sosite cu intarziere din 2016 IopalContab IopalContab am primit azi facturi de cumparari din 2016 (cu tva ) .Cum se procedeaza cu inregistrarea lor ? In decembrie 2016 , tinand cont ca termenul de definitivare a ... (vezi toată discuția)
Declaratia 394 breja breja Bonurile fiscale mai mici de 100euro care au cod fiscal se mai trec in decl 394. In Ord 4019/2014 nu se specifica nimic de bonuri fiscale.Mai am o nelamurire ... (vezi toată discuția)