avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... proprire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

proprire

Buna ziua,este legal ca banca sa imi opreasca din venituri avand o proprire pe cont si sa nu trimita banii catre executorul judecatoresc?Sau doar executorul judecatoresc solicita sumele de bani de la banca?Mentionez ca de doua luni am banii blocati la banca ,eu crezand ca am achitat datoria din banii opriti prin proprire si surpriza banca nu a trimis nici un ban catre executor.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: fanny000 , utilizator 09:56, 28 Februarie 2017
Nu e normal, banca trebuie sa trimita banii popriti lunar care executor.(in fiecare luna)
eu ce pot sa fac in situatia asta ca de 2 luni imi tin banii propriti si nu iau trimis
Mergeti la banca si faceti "galagie"!
Asa functioneaza totul in tara asta,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deblocare conturi la executare silita fanny000 fanny000 Buna ziua,am o proprire pe conturi,conturile sunt blocate suma datorata deja a fost retrasa si inca mai mult pe deasupra .Ce trebuie facut sa mi deblocheze ... (vezi toată discuția)
Poprire mai mult de 1/2 din salariu draganclaudiaiuliana draganclaudiaiuliana Buna ziua! Am contul poprit din luna aprilie 2013, iar din aceasta luna am constatat ca mi s-a oprit 1/3 din salariu de catre angajator si 1/3 din ceea ce mai ... (vezi toată discuția)
Conturi blocate. cum pot sa primesc salariul? GhiocaF GhiocaF Salut. Am o intrebare si sper ca acest site ma va putea ajuta. De cateva luni am conturile blocate datorita datoriilor la banci. Toti banii care intra pe vreun ... (vezi toată discuția)