avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Arestul la domiciliu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Arestul la domiciliu

Buna ziua!
Sunt arestat la domiciliu din octombrie 2016, iar pe data de 27 dec 2016 mi-a fost prelungita aceasta masura pe o durata de 60 de zile, adica pana in data de 25 feb 2017. Intre timp s-a pronuntat si instanta pe fond in 26 ian 2017. Pe langa pedeapsa care mi s-a aplicat, in hotararea respectiva este scris faptul ca se mentine masura arestului preventiv la domiciliu si deduce din pedeapsa aplicata durata retinerii, arestarii preventive si cea a arestului la domiciliu pana la zi.
In hotararea penala nu este stipulata nici o perioada de timp, doar ca se mentine masura, iar masura data anterior in 27 dec 2016 a incetat.
Intrebarea mea ar fi:
S-a revocat din oficiu aceasta masura?
Trebuie sa fac o cerere de revocare?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Arestul la domiciliu Filantropica Filantropica Buna ziua! Ma aflu in arest la domiciliu de la inceputul lunii oct. 2016. In data de 27 dec. 2016 mi-a fost prelungita aceasta masura cu 60 de zile. ... (vezi toată discuția)
Arestul la domiciliu Filantropica Filantropica Buna ziua! Ma aflu in arest la domiciliu de la inceputul lunii oct. 2016. In data de 27 dec. 2016 mi-a fost prelungita aceasta masura cu 60 de zile. O luna ... (vezi toată discuția)
Incetarea masurii arestului la domiciliu dupa pronuntarea hotararii cezarad cezarad Am o intrebare. O persoana a fost in arest la domiciliu vreo 3 luni. Intr-un final, s-a dat o hotarare de condamnare, prin care a fost condamnat de Judecatorie ... (vezi toată discuția)