avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Arestul la domiciliu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Arestul la domiciliu

Buna ziua!
Ma aflu in arest la domiciliu de la inceputul lunii oct. 2016. In data de 27 dec. 2016 mi-a fost prelungita aceasta masura cu 60 de zile. O luna mai tarziu, pe 26 ian. 2017, instanta de fond s-a pronuntat. In hotararea penala respectiva, pe langa pedeapsa pe care am primit-o, se stipuleaza si faptul ca, se mentine masura arestului la domiciliu si deduce din pedeapsa toata aceasta durata pana la zi. In acea hotarare penala nu este stipulata perioada de timp pentru care se prelungeste masura. Avand in vedere ca masura luata initial, in data de 27 dec 2016, pentru o perioada de 60 de zile a incetat, intrebarea mea ar fi:
Ma aflu in continuare sub efectele acestei masuri sau odata cu data de 25 feb 2017 cand s-au implinit cele 60 de zile, aceasta masura a incetat?
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Arestul la domiciliu Filantropica Filantropica Buna ziua! Ma aflu in arest la domiciliu de la inceputul lunii oct. 2016. In data de 27 dec. 2016 mi-a fost prelungita aceasta masura cu 60 de zile. O luna ... (vezi toată discuția)
Arestul la domiciliu Filantropica Filantropica Buna ziua! Sunt arestat la domiciliu din octombrie 2016, iar pe data de 27 dec 2016 mi-a fost prelungita aceasta masura pe o durata de 60 de zile, ... (vezi toată discuția)
Incetare masura arest constantintosca constantintosca Vrea un sfat in legatura cu starea de arest la domiciliu. S-a pus in discutie si mi-a fost prelungita starea de arest cu 60 de zile in data de ... (vezi toată discuția)