avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Arestul la domiciliu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Arestul la domiciliu

Buna ziua!
Ma aflu in arest la domiciliu de la inceputul lunii oct. 2016. In data de 27 dec. 2016 mi-a fost prelungita aceasta masura cu 60 de zile. O luna mai tarziu, pe 26 ian. 2017, instanta de fond s-a pronuntat. In hotararea penala respectiva, pe langa pedeapsa pe care am primit-o, se stipuleaza si faptul ca, se mentine masura arestului la domiciliu si deduce din pedeapsa toata aceasta durata pana la zi. In acea hotarare penala nu este stipulata perioada de timp pentru care se prelungeste masura. Avand in vedere ca masura luata initial, in data de 27 dec 2016, pentru o perioada de 60 de zile a incetat, intrebarea mea ar fi:
Ma aflu in continuare sub efectele acestei masuri sau odata cu data de 25 feb 2017 cand s-au implinit cele 60 de zile, aceasta masura a incetat?
Va multumesc !

Cel mai recent răspuns: Filantropica , utilizator 12:13, 1 Martie 2017
Buna seara!

Se mentine masura arestului la domiciliu pana la 27 martie 2017. Asa trebuie interpretat.

Cu stima.
Va multumesc pentru raspuns.
Cu stima!
Buna ziua!
Avand in vedere faptul ca in Art.221 al.2 C.P.P., se specifica ca masura nu trebuie sa depaseasca 30 de zile.... va intreb: s-a luat o masura legala asupra mea, cu cele 60 de zile?
Cu stima!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestul la domiciliu Filantropica Filantropica Buna ziua! Ma aflu in arest la domiciliu de la inceputul lunii oct. 2016. In data de 27 dec. 2016 mi-a fost prelungita aceasta masura cu 60 de zile. ... (vezi toată discuția)
Arestul la domiciliu Filantropica Filantropica Buna ziua! Sunt arestat la domiciliu din octombrie 2016, iar pe data de 27 dec 2016 mi-a fost prelungita aceasta masura pe o durata de 60 de zile, ... (vezi toată discuția)
Incetarea masurii arestului la domiciliu dupa pronuntarea hotararii cezarad cezarad Am o intrebare. O persoana a fost in arest la domiciliu vreo 3 luni. Intr-un final, s-a dat o hotarare de condamnare, prin care a fost condamnat de Judecatorie ... (vezi toată discuția)