avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare masina furata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare masina furata

Buna ziua. Anul trecut am cumparat o masina . Cand am vrut sa ii fac ITP, inginerul de la RAR a descoperit ca masina e furata. A anuntat politia, au venit agentii de la politia de frontiera (masina fiind inmatriculata intr-o tara straina membra UE) s-au intocmit diferite documente, declaratii etc. Am fost acuzat ca tainuitor. Dupa ce s-a constatat ca nu am nici o vina (cumparator de buna crredinta) si am primit scoaterea de sub urmarire penala, mi s-a raspus de catre agentii de politie ca pot ridica masina si o pot folosi (dupa primirea avizului politiei si procurorului de caz). Astazi am primit documentele masinii. Intrebarea mea este cum pot inmatricula masina in Romania, documente sunt necesare si care sunt toti pasii de urmat? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: simi7705 , utilizator 23:18, 27 Februarie 2017
Ati afirmat "am primit scoaterea de sub urmarire penala",fara a preciza concret statutul vehiculului,este sau nu declarat drept furat ?
Vehiculul este declarat furat.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism cu mentiunea pe certificat:"auto reclamat furat la data de..." LOPY LOPY Am primit prin donatie un autoturism care are o mentiune pe certificatul de inmatriculare: auto reclamat furat la data de...am inscris autoturismul la primarie ... (vezi toată discuția)
Ipt in romania - autoturism inscris in strainatate Dumies Dumies se poate face ITP la un autoturism inscris in strainatate dar care circula pe teritoriul Romaniai? (vezi toată discuția)
Am cumpărat din germania, fără să văd în acel moment, un auto declarat furat în 2009. l-am înregistrat la fisc dar nu am continuat și la poliție, ce pot face ca s-o înmatriculez? DragosJam DragosJam Buna ziua.Am cumparat un auto cu mentiunea in talon la observatii AUTO DECLARAT FURAT IN GERMANIA . Nu am vazut asta la cumparare .Am declarat masina la ... (vezi toată discuția)