avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Am dreptul sa pun camera de supraveghere in clasa?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Am dreptul sa pun camera de supraveghere in clasa?

Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Dupa problemele aparute la scoala, am dreptul sa depun o cerere catre conducerea scolii pentru montarea unei camere de supraveghere (imagine si voce) o perioda determinata pentru a afla cele intamplate in timpul programului scolar? Va multumesc pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Învãțãmânt - introducere camere video de supraveghere în sãlile de clasã lara12 lara12 Bună ziua, Aș dori să știu dacă această măsură este sau nu legală. În sălile de clasă, pe holuri și în curtea școlii s-au ... (vezi toată discuția)
Supravegherea copiilor in timpul programului scolar Adaada2010 Adaada2010 Buna ziua, as dori sa intreb ceva, am nevoie de niste sfaturi. Copilul meu a inceput clasa 0 (abia de cateva zile a implinit 6 ani). De aproximativ doua ... (vezi toată discuția)
Nu imi pot vizita la scoala fata ContSters290573 ContSters290573 Buna ziua Vreau sa va intreb daca este legal si normal ca invatatoarea de la clasa I si directorul scolii generale sa nu imi permita accesul in scoala in ... (vezi toată discuția)