Buna seara, as dori sa stiu daca pot recupera cel putin costurile intretinerii pentru un apartament care l-am inchiriat cu contract prin finante, la doi studenti angolezi. Problema a aparut ca urmare a faptului ca din luna octombrie 2016, statul angolez nu a mai facut plati catre studenti, am facut chiar o cerere catre ambasada Angolei, care mi-a confirmat situatia. Acum nu stiu daca in baza contractului pot recupera pe care juridica banii , doar la intretinere sunt vreo 1800-2000 lei. Se poate pune poprire pe contul lor in care le sunt virati banii sau care ar fi solutia, multumesc.
Ca sa nu fiu intrebat, am dus acest contract pana acum deoarece in raspuns-ul ambasadei este specificata ca data de rezolvare 28.02 si i-am tinut in speranta ca o sa recuperez ceva, ar avea de incasat 2300$ .
Dupa obtinerea unei hotarari judecatoresti prin care sunt obligati sa va achite sumele datorate,va puteti prezenta cu sentinta respectiva la un executor judecatoresc pt punerea in executare ,fiind evident ca deoarece nu au bunuri imobile ,nu realizeaza venituri singura solutie ar fi poprirea unor eventuale conturi bancare.
Executare silita
Andreea1960
Buna ziua!
Eu am o poprire pe salariu, incepand din anul 2014. Pana in luna decembrie 2015, mi s-au oprit lunar banii din salariu. Din luna ianuarie 2016, ... (vezi toată discuția)