avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi salariale

poti beneficia de chirie platita , daca te angajezi cu contract civil de munca in unitati militare, si daca adresa de domiciliu este de pe 50km distanta de locul de munca.

Alte discuții în legătură

Student la prima angajare, mi-am găsit un loc de muncă la peste 50 km distanță de domiciliu. pot beneficia de primă de angajare? KSA1996 KSA1996 Buna ziua, sunt student proaspat absolvent(pana acum 2 luni), nu am lucrat in Romania pana in prezent. Mi-am gasit un loc de munca la peste 50km distanta de ... (vezi toată discuția)
Bani de chirie Catach Catach Lucrez în orașul Cluj-Napoca de aproape un an. Stau în chirie și am citit în ceva articol, cum ca dacă lucrezi la o distanta mai mare de 50km de ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuieli de transport bytza_22 bytza_22 as dori sa stiu daca pot beneficia de decontarea cheltuielilor de transport daca ma deplasez de la domiciliu la locul de munca 68 de km.mentionez ca ... (vezi toată discuția)