avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare rapida functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare rapida functionar public

conform Legii 188/1999 art . 65 3 si art 70 , functionarii publici pot promova rapid in anumite conditii si una din conditii este ca sa fi urmat cel putin o forma de perfectionare profesionala in ultimul an ; va rog sa-mi spuneti in ce consta aceasta perfectionare ? Este vorba despre cursurile astea la care sunt trimisi functionarii publici sau fiecare pe cont propriu . Si poate fi un curs de o luna sau se intelege altceva... multumesc
Cel mai recent răspuns: Kid66 , utilizator 10:52, 28 Februarie 2017
E vorba de cursurile de perfectionare agreate si organizate de catre Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) prin Direcţia Coordonare Centre Regionale, Evaluare şi Perfecţionare Profesională deoarece aceasta institutie asigură formarea şi perfecţionarea profesională pentru categoriile de personal cuprinse în organigramele/statele de funcții ale autorităților și instituțiilor publice .Finantarea cursului se poate face de la bugetul institutiei sau din sursa personala ( pe banii dvs ) . Daca doriti ca la promovare sa se ia in considerare cursul respectiv , stabiliti impreuna cu cei de la personal care curs vi se potriveste in conformitate cu fisa postului vizat .
Multumesc mult mult...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare rapida functionar public sonia1978 sonia1978 Sunt functionr public la o primarie de municipiu, inspector principal tr. I. Ma intereseaza daca pot participa la concursul organizat pentru promovare rapida, ... (vezi toată discuția)
Promovarea rapida a functionarilor publici cielodellasera cielodellasera Buna ziua. As dori sa stiu daca m-as putea incadra in prevederile art. 70 alin. b din Statutul functionarilor publici pentru a participa la concursul de ... (vezi toată discuția)
Plata transportului la cursurile de formare profesionala andreea1975 andreea1975 Buna ziua! As dori sa aflu un raspuns la urmatoarea problema:lucrez intr-o primarie de provincie iar anual angajatii sunt trimisi la cursuri de formare ... (vezi toată discuția)