avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... interpretare lege pentru concedii medicale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

interpretare lege pentru concedii medicale

Cum se interpreteaza art. 139, alin. (1) lit (o) care spune ca baza de calcul CAS la concedii medicale este 35% din castigul salarial mediu brut,
daca ali. (3) al aceluiasi articol este abrogat? Care este salariul mediu brut????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:46, 28 Februarie 2017
Incepand cu februarie 2017, salariul mediu brut este de 3131 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salarial ianuarie 2017 larisalaly larisalaly Buna ziua, Pentru calculul salarial din IANUARIE 2017, pentru plafonarea CASS, se foloseste salariul mediu brut de 2681 lei sau 3131 lei? ... (vezi toată discuția)
Salariul mai mic din cauza concediului medical. Kaza2 Kaza2 Ma încadrez in ordonanța 8/2018 publicată in 1 Martie dacă am un brut de 4700 pe cim si am stat 9 zile in concediu medical Întreb asta deoarece am luat ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de maternitate carcotasa01 carcotasa01 Buna ziua, Va rog sa imi raspundeti si mie la cateva intrebari : 1.La calculul indemnizatiei pentru concediul de maternitate se ia media veniturilor brute ... (vezi toată discuția)