avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu minim pe economie in revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu minim pe economie in revisal

Buna ziua. Am un angajat in CM din decembrie cu salariu de 1350 lei. Intrebarea mea este, ii maresc salariul acum la 1450, noul minim pe economie daca el este inca in CM? Avand in vedere art 50, lit b din Codul Muncii contractul este suspecndat si nu ar tb operata nicio modificare, totusi este normal sa il am in stat sub nimimul pe economie si neoperat in revisal cu 1450 daca e in CM?

Va rog sa ma lamuriti! Multumesc
Ultima modificare: Marți, 28 Februarie 2017
marcelctin, utilizator
Cel mai recent răspuns: marcelctin , utilizator 18:40, 28 Februarie 2017
Majorarea salariului va avea loc la incetarea suspendarii c.i.m.
Deci in stat o sa ramana tot cu 1350 psns in momentul cand o sa revina din CM? Modificarea in revisal cand o operez? Multumec mult
In stat va figura cu 1350 lei pana la momentul incetarii concediului medical.
Dupa revenirea la munca se majoreaza salariul si, totodata, se va opera in REVISAL.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract de munca in zi nelucratoare svisarinescu svisarinescu Buna seara, Va rog sa ma ajutati intr-o situatie. Am o salariata careia ii expira suspendarea concediului pentru crestere copil pe 05.01.2015, a cerut ... (vezi toată discuția)
Salariu in prenatal dupa cresterea salariului minim pe economie Yans0784 Yans0784 Buna ziua! Daca poate sa ma ajute cineva cu un raspuns la o problema...sotia este insarcinata iar pe 31.01.2017 ii expira concediul medical, astfel ca va intra ... (vezi toată discuția)
Incetare cim fara actualizare salariu minim musetel musetel O salariata se intoarce din CCC, iar dupa o saptamana isi inceteaza contractul de munca cf. art. 55(b). S-a opertat si transmis in ReviSal incetarea ... (vezi toată discuția)