avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Imi puteti \"traduce\" aceasta solutie?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Imi puteti "traduce" aceasta solutie?

Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. (1) C. proc. pen. constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul emis în data de 13.12.2016 în dosar nr. ....... al Parchetului de pe lângă Judecătoria ............... , privind pe inculpatul ........, , trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului , faptă prevăzută şi pedepsită de art. 336 alin. 1 C.pen. Constată legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală în dosarul nr. ............. al Parchetului de pe lângă Judecătoria .............. . Dispune începerea judecăţii. Ce o sa se intample mai departe?Ce e de facut?
Se va judeca si daca sunteti vinovat veti fi condamnat penal.
Trebuie sa imi iau un avocat?
Depinde cum apreciati.
Doar dvs. stiti daca aveti nevoie sa va angajati avocat sau nu.
Daca nu aveti cu ce sa va aparati sau acceptati orice s-ar intampla nu este necesar sa va angajati avocat.

Daca considerati ca este necesar sa va angajati avocat legea va recunoaste acest drept dar nu va obliga pentru ca exista liberul arbitru care va confera dreptul de a alege.
Recunoasteti invinuirea, doriti sa va judecati in procedura simplificata?
Imi recunosc fapta,nu am alte obiectii cu privire la caz.Ce os sa se intample in continuare?Cat o sa dureze?

Alte discuții în legătură

Oare este cineva care îmi poate da un răspuns? la ce se referă Casymarian Casymarian Oare este cineva care îmi poate da un răspuns,la ce se referă și la ce să mă aștept, mulțumesc Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. 1 Cod ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala in forma continuata almacace almacace In anul 2010 am avut o firma.Din prostie sau din dorinta de a face ceva in viata.Am facut cateva lucrari dupa care m-am lasat pagubas.Am fost foarte ... (vezi toată discuția)
Imi explica cineva la ce se refera textul din rubrica tip solutie de pe portal just iloccristian iloccristian Tip solutie: Încheiere Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. 2 Cod procedură penală constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul ... (vezi toată discuția)