avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Resurse umane - Salarizare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Resurse umane - Salarizare

Buna seara,
Va rog frumos, m-ar interesa in legatura cu incadrarea profesionala ca si asistent personal in cadrul primariei urmatoarele:
-daca am diploma de sora de cruce rosie, curs de 2 ani pe care l-am facut in anul 1985, poate echivala cu un curs de ingrijitor persoane varstnice pe care nu-l am?
Stiu ca nu au legatura studiile mele universitare de economist, sunt incadrata cu salariu minim si nu am nici un spor de vechime la salariu desi vechimea mea este de 31 de ani in contabilitate, si inca 2 ani ca si ingrijitor persoana cu handicap
grav grad 1.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 13:22, 1 Martie 2017
Conform legii 250/2016, incepand cu luna decembrie 2016, salariul de baza al asistentului personal al persoanei cu handicap grav, aferent gradatiei 5 (vechime in munca peste 20 de ani) este de 1801 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate functionar public Cristinabv Cristinabv Un functionar public de executie se poate angaja ca asistent personal pentru un membru al familiei (copil cu handicap) cu CIM incheiat cu primaria? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Drepturile banesti pt. un copil cu handicap grav nickboss29 nickboss29 buna ziua sunt mama unui baietel de aproape 6ani incadrat in grad de handicap grav si as dorii sa stiu ce drepturi banesti are..mentionez ca sunt angajata ca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. soția mea este angajată a primăriei ca asistent ... daleioan daleioan Bună ziua. Soția mea este angajată a primăriei ca asistent personal al fiului nostru care este încadrat în grad de handicap grav cu asistent personal. ... (vezi toată discuția)