avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Strada Privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Strada Privata

Am cumparat teren in 2010,am construit un imobil,.Utilitatile le-am instalat pe propriile cheltuieli.Acum am facut o cerere la primarie sa instaleze iluminat stradal,deoarece am gasit o lege prin care Primaria ar trebui sa se ocupe de utilitati,din moment ce iti emit Certificat de Urbanism,,,,-raspuns , la cererea cu iluminatul ,este ca este strada privata si nu istaleaza Iluminatul stradal.Initial am avut alta denumire la strada,apoi ne-au schimbat numele strazii in 2012,si de atunci suntem ,cica strada privata,Are numai 4 metri latime.Piatra pe strada noi am pus.Acces este din 2 strazi,circula cine vrea pe strada nostra. Ce sa facem sa beneficiem si noi de ajutorul primariei,sau sa fim scutiti de anumite cheltuieli-micsorare impozit, daca tot nu ne ajuta cu nimic.Multumesc
Cel mai recent răspuns: ghsilvana , utilizator 19:00, 1 Martie 2017
Cedati strada primariei, astfel strada respectiva va fi inclusa in domeniul public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iluminatul public sau privat? Narcisa_ Narcisa_ O cunostiinta care sta la tara, mi-a povestit ca vecina ei are lumina de pe stalp de la Electrica S.A.chiar in ograda sa (ograda vecinei). Normal iluminatul ... (vezi toată discuția)
Canalizare, iluminat si asfaltare buna ziua! am construit o casa ... googoosha googoosha Canalizare ,iluminat si asfaltare Buna ziua! Am construit o casa de curind si problema cea mai mare e ca nu avem canalizare pe Alee,nemaivorbind de iluminat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, m-am adresat de curand primariei cisnadie, jud sibiu ... AndreiBrzn AndreiBrzn Buna ziua, M-am adresat de curand primariei Cisnadie, jud Sibiu si i-am intrebat ce ar trebui facut pentru ca strada pe care locuiesc sa fie asfaltata si ... (vezi toată discuția)