avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... cazier judiciar
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

cazier judiciar

de unde se elibereaza cazierul judiciar si ce perioada de valabilitate are acesta?daca sotul are o amenda de circulatie neachitata ,sotia poate sa-si elibereze cazierul?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:31, 3 Martie 2017
mergi la sectia de politie si intreaba,exista acolo un birou de evidenta,costa 5 lei
Nu costa nimic, s-a eliminat taxa de la 1 februarie (era 10, nu 5 lei).

de unde se elibereaza cazierul judiciar si ce perioada de valabilitate are acesta?

De la oricare unitate de politie din tara care are ghiseu caziere si e valabil 6 luni. Aveti nevoie doar de cartea de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare cazier judiciar AnittaClaudia AnittaClaudia Buna ziua, As dori sa stiu care sunt pasii pentru eliberarea cazierului judiciar in situatia in care fac cerere de eliberare a lui intr-un alt oras fata de ... (vezi toată discuția)
Carnet moped: este necesara vizita medicala? cioatamircea cioatamircea am atestat de 5 ani,am inteles ca ma pot prezenta la examen,fara sa mai fac cursuri. Va rog sa-mi spuneti daca este necesara vista medicala(eventual alte ... (vezi toată discuția)
Eliberare cazier lunajoy lunajoy nu sunt din bucuresti.exista posibiliatea sa-mi pot ridica de aici cazierul?mentionez ca mi-a expirat viza de flotant daca aceasta ar fi avut vreun rol ... (vezi toată discuția)