avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Amenzi masini vandute
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Amenzi masini vandute

Buna ziua, am cateva amenzi pe numele meu, dar pt care nu sunt eu responsabil, am vandut cateva masini in trecut iar noii proprietari nu s-au inregistrat ca fiind noii proprietari, savarsind nereguli in trafic fiind emise amenzi care m-au ajuns di urma pe mine. Ce pot sa fac? Va rog frumos sa ki dati un sfat. Multumesc

Alte discuții în legătură

Poti fi dat in judecata de proprietarul masinii daca nu ai trecut-o pe numele tau? AlexandraR93 AlexandraR93 Buna ziua! Am si eu o intrebare: acum ceva timp am achizitionat o masina, am bagat multi bani in ea, fiindca mereu se defecta si astfel i-am spus ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca masina nu a fost declarata la politie cristinamary cristinamary Buna ziua, Am nevoie de putin ajutor privind situatia unei masini. Aceasta a fost luata in leasing de catre proprietar in 2008(ultima rata leasing). S-a ... (vezi toată discuția)
Radiere Marcu P. Marcu P. Buna ziua! Am o mare problema :(( Tatal meu a avut o masina trecuta pe numele meu,pe care a vandut-o si nu a radiat-o...m-am inscris pe e-tax spit doar sa ... (vezi toată discuția)