Intr-un proces de partaj, dupa ce am depus actele solicitate prin comunicare, am cerut un certificat de grefa, cu scopul de -l depune la Cadastru, de a fi inregistrat, in asa fel incat acel imobil sa nu poata fi vandut pana la definitivarea procesului! Judecatorul a refuzat fara a da explicatii eliberararea acestui certificat! Este legal? Ce pot face? Multumesc!
Puteti nota in cadastru actiunea daca aveti viza instantei de judecata aplicata direct pe actiunea introductiva, iar in petitele actiunii apar clar datele de CF ale imobilului care face obiectul dosarului.
Incercati asa. Nu am mai intalnit vreo situatie in care sa se refuze eliberarea unui certificat de grefa. Mai depuneti inca o data cererea.
Multumesc! Cu atat mai mult mi se pare ciudat! Aceasta situatie ma face sa cred ca judecatorul este corupt! Faptul ca exista un proces (care nu a inceput inca), reflecta din start reaua vointa (ca sa folosesc un termen dulceag)! Stau si ma intreb daca nu ar fi mai bine sa incerc sa refuz acest judecator.