avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Certificat de grefa - refuz eliberare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Certificat de grefa - refuz eliberare

Intr-un proces de partaj, dupa ce am depus actele solicitate prin comunicare, am cerut un certificat de grefa, cu scopul de -l depune la Cadastru, de a fi inregistrat, in asa fel incat acel imobil sa nu poata fi vandut pana la definitivarea procesului! Judecatorul a refuzat fara a da explicatii eliberararea acestui certificat! Este legal? Ce pot face? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cristian0711 , utilizator 19:50, 2 Martie 2017
Eu inca nu am auzit sa se refuze eliberarea unui certificat de grefa. Aveti si o motivare a acestei dispozitii ?
Absolut niciuna!
Buna ziua,

Puteti nota in cadastru actiunea daca aveti viza instantei de judecata aplicata direct pe actiunea introductiva, iar in petitele actiunii apar clar datele de CF ale imobilului care face obiectul dosarului.

Incercati asa. Nu am mai intalnit vreo situatie in care sa se refuze eliberarea unui certificat de grefa. Mai depuneti inca o data cererea.
Multumesc! Cu atat mai mult mi se pare ciudat! Aceasta situatie ma face sa cred ca judecatorul este corupt! Faptul ca exista un proces (care nu a inceput inca), reflecta din start reaua vointa (ca sa folosesc un termen dulceag)! Stau si ma intreb daca nu ar fi mai bine sa incerc sa refuz acest judecator.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis auto neprimire pv contraventie woe woe Buna, am intrat in intersectie pe culoare galbena semafor, agentul a insistat ca a fost rosu si n am avut nici pofta de cearta, nici de mita. Am refuzat ... (vezi toată discuția)
Cand se poate inscrie litigiu eugen05 eugen05 X(un mostenitor omis de la succesiune) cere intr-un proces anularea unui un certificat de mostenitor + 2 contracte de vanzare cumparare (toate au ca obiect un ... (vezi toată discuția)
Caut avocat pt iesire din indiviziune si incalcare drept de propietate simoneangel simoneangel Problema mea este ca am o casa + teren in indiviziune cu unchiul meu, de care in prezent se foloseste una din fiicele lui, adica una din verisoarele mele care ... (vezi toată discuția)