avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Neacord cu privire la anveloparea blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Neacord cu privire la anveloparea blocului

Buna seara,

Administratorul blocului doreste sa anvelopeze blocul. Eu nu sunt de acord. Pot ceilalti locatari sa oblige un locatar sa plateasca pentru anvelopare ?
Cel mai recent răspuns: janinageorgescu , utilizator 15:02, 6 Martie 2017
In imobilele de locuit in comun,administratorul de imobil nu este organ decizional
Acesta este angajatul asociatiei de proprietari cu limita de competenta de executie hotarari ale adunarii generale,decizii ale presdintelui si ale comitetului executiv
Daca hotararea anveloparii imobilului apartine adunarii generale,atunci hotararea este obligatorie pentru toti proprietarii
Daca hotararea este luata de majoritatea locatarilor din bloc atunci nu aveti ce sa faceti.Oricum stati linistit mai este mult pana departe:D,se pare ca primarii de sector au afisat la toate blocurile neanvelopate intentia de a se realiza lucrari dar cand vor incepe si daca or sa fie fonduri suficiente este alta poveste,
Multumesc pentru raspuns.

Dar cat este majoritatea locatarilor ? Doua treimi ? Jumatate plus unul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatii in asociatii locatari cioareccarmenmariana cioareccarmenmariana Poate hotărî administratorul asociaţiei de proprietari schimbarea tuturor geamurilor de pe casa scării blocului fără a-i întreba pe toţi ... (vezi toată discuția)
Anvelopare exterioara apartament migaste migaste Un proprietar care locuieste la etajul 8 isi poate anvelopa apartamentul, inclusiv balconul)? Mentionez ca asociatia are de cativa ani cererea de reabilitare ... (vezi toată discuția)
Buna seara. in legatura cu asociatia de proprietari nergal86 nergal86 Pot fi actionat in Instanta pentru ca nu am bani sa achit anveloparea blocului? Locatarii blocului doresc sa se faca acest lucru doar ca eu nu am banii pt a ... (vezi toată discuția)