avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contract comodare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contract comodare auto

Buna seara,un contract de comodare auto trebuie facut la un notar public sau este de ajuns ca acel contract sa fie completat sau redactat conform legiilor in vigoare si sa fie semnat de comodant si comodatar.Mentionez ca masina nu va circula in afara tarii.Va rog daca se poate un raspuns pentru ca din cate am citit legea este neclara in privinta acestui conctract.Pe mine ma intereseaza in principiu daca acest contract de comodare semnat intre noi fara a merge la un notar public este de ajuns daca impreuna cu celelalte documente va fii deajuns la un control al politiei rutiere.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: tankolevente , utilizator 17:02, 3 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire la notar fara persoana imputernicita (iesire auto din ro) kvremus kvremus Buna ziua, Va solicit ajutorul intr-o privinta: un prieten de-al meu, roman, se afla in Italia (are si acte de Italia) si a cumparat o masina noua din ... (vezi toată discuția)
Iesire cu masina din tara Miha111 Miha111 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie cu privire la urmatoarea situatie: urmeaza sa calatoresc in Grecia (pentru o perioada de 0 saptamana) cu ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat auto pentru r. moldova trebuie încheiat neapărat în fața unui notar sau poate fi și neautentificat? Georgiana Alexii Georgiana Alexii Un contract de comodat trebuie incheiat neaparat in fata unui notar sau poate fi incheiat si acasa? De exmplu: masina e pe numele mamei, am sa o folosesc eu ... (vezi toată discuția)