avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INTRETINATOR AL FAMILIEI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INTRETINATOR AL FAMILIEI

Lucrez in strainatate (Germania) si as-i dorii sa stiu ce acte mi-ar trebui ca sa fac o declaratie ca sunt intretinator de familie in Romania ca sa nu mi se mai traga impozit aici. In intretinere o am pe mama mea care lucreaza in Romania si pe fratele meu minor.

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara pentru copii violeta69 violeta69 va rog sa mi spuneti ce sanse am sa obtin pensie alimentara pentru 2 copii cind tatal e plecat in strainatate (a fast in italia si acum in Germania ) El in ... (vezi toată discuția)
Scoatere minor din tara hajnyci hajnyci Buna ziua! Paraintii minorului sunt casatoriti. Tatal lucreaza in strainatate (Germania), mama cu minorul vor sa mearga in vacanta la el. Trebuie pocura pt ... (vezi toată discuția)
Scoaterea minorilor din tara Andreea1995 Andreea1995 As dori sa ma ajuti cu cateva raspunsuri la intrebarile pe care doresc sa vi le adresez. Locuiesc in Romania si sunt minora. As dori sa plec impreuna cu mama ... (vezi toată discuția)