avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... adoptare Hotarare Consiliu Local
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

adoptare Hotarare Consiliu Local

Pentru achizitionarea de catre Consiliul Local a unui teren aflat in proprietate privata este nevoie de votul a doua treimi dintre consilieri, ca in cazul hotararilor de patrimoniu, sau sunt suficiente jumatate + 1 din voturi?

Alte discuții în legătură

Hotarari ale consiliului local MARCEL MOLNAR MARCEL MOLNAR o Hotarire de consiliu local pentru repartizarea unui apartament la o familie trebuie trebuie aprobata cu o treime din voturi ale consilierilor iar pentru ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri pe o prelungire de contract, hypo hypo Buna seara,am si eu o problema si solicit ajutor.Am un contract de inchiriere ,pentru un teren(aflat in domeniul public) incheiat cu un consiliu local,daca ... (vezi toată discuția)
Cum se alege viceprimarul unei localitati? MARIANA CODRUT MARIANA CODRUT buna ziua, doresc sa va intreb cum se alege viceprimarul unei localitati ?? cu ce numar de voturi trebuie sa fie ales din total consilieri alesi ??? votul ... (vezi toată discuția)