avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cultură generală Arborele genealogic.
Discuție deschisă în Cultură generală

Arborele genealogic.

Arborele genealogic poate fi un subiect al acestui form, pentru a veni in ajutorul celor care doresc sa-si gaseasca mai usor rudele care au trait cu ceva timp in urma.
De exemplu, ma poate ajuta cineva sa-mi spuna unde as putea sa ma interesez pentru a-mi putea gasi ascendentii din partea tatalui meu? La arhivele nationale din orasul in care traiesc as putea gasi ceva?
Cel mai recent răspuns: collina , utilizator 11:03, 9 Aprilie 2023
Intradevar, de acolo puteti incepe, de la arhivele statului.
Tatal meu era preocupat de arborele genealogic si gasise la Arhivele statului din Galati informatii despre un stramos care luptase in Razboiul de Independenta si fusese decorat de regele Carol I
cred ca arhivele nationale sunt cam singurul loc...va recomand insa sa va interesati la parintii dvs. sau bunici, este cel mai sigur mod si puteti afla lucruri interesante (cel putin asa a fost in cazul meu). va trebuie insa rabdare
succes
Silviu79 ai avut ceva succes in construirea arboreleul genalogic ?

mi se pare interesant sa iti stii arborele genealogic.

cum se acceseaza arhivele nationale?

nu toti avem sansa de a ne intreba bunicii, caci nu ii mai avem iar parintii nostrii s-au mutat de mult de acolo de unde s-au nascut.
in acest caz de unde se incepe?
Se incepe de la evidenta populatiei pentru a obtine datele de identitate exacte ale bunicilor si apoi mergeti la arhivele nationale unde solicitati toate informatiile pe care le detin despre ei!B-)
Asa cum a zis si Andrei trebuie sa aveti multa rabdare si orientare!B-)
cu siguranta la arhivele nationale.Puteti solicita dosarele de stare civila si sa studiati dak nu aveti date concrete.

Alte discuții în legătură

Cum pot gasi numele parintilor unei persoane ? carolinagherman carolinagherman As avea nevoi sa cunosc numele parintilor unei persoane despre care singurele informatii sunt : in 1916 se gasea intr-o localitate in Bucovina langa Cernauti ... (vezi toată discuția)
Arbore genealogic ciprianj ciprianj Cum pot intocmi un arbore genealogic, de vreo 4 generatii in urma? adica unde trebuie sa ma adresez pentru a afla descendentii unei persoane decedate cu vreo ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. doresc să fac arborele genealogic, însă nu cunosc ... corinabita corinabita Bună ziua. Doresc să fac arborele genealogic, însă nu cunosc prea multe date despre bunicul meu(nu l-a recunoscut pe tatăl meu). Pot cere informații ... (vezi toată discuția)