avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Dezmembrari auto in zona rezidentiala intre case
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Dezmembrari auto in zona rezidentiala intre case

Buna ziua,

Stau in oras intr-o zona rezidentiala, bulevard, iar de curand noul meu vecin, lipit de gardul meu, si-a adus o gramada de masini si s-a deschis o afacere de dezmembrari auto.
Tin sa mentionez urmatoarele:
1. Terenul se afla in Municipiu Satu Mare
2. Zona rezidentiala stanga si dreapta, vizavi vecini cu case toti
3. Este bulevard
6. A adus circa 70 masini bancadite, iar numarul lor este in crestere
5.Terenul si l-a achizitionat recent.
6. Toata ziua este un dute vino la el in curte + zgomot tot timpul, inclusiv sambata.
7. Are pavaj aproape pe toata curtea, am vz ca urmeaza sa isi instaleze si bazin de colectare apa reziduala, rezultata in urma spalari pavajului. (probabil ca cu aceasta spala ochii la mediu).
8. Vanzari piese la negru (fara acte) 80-90%.
9. Deocamdata nu are autorizatie de functionare, dar functioneaza de 2 luni aproximativ...
10. 80 % Din geamurile casei daca ma uit pe ele vad masinile dezmembrate.

Este legal ca acesta sa isi desfasoare activitatea fara acordul vecinilor?
A inceput recent sa isi realizeze ceva constructie - gen garaj din resturi fara nici un acord de la vecini, este legal?

Daca eu doresc sa imi vand acum proprietatea, casa, pe langa ca nimeni nu o mai doreste fiind amplasata langa un depozit auto, are si o valoare foarte mica.
Pot da in judecata primaria pt. daune, daca aceasta ii acorda autorizatie de functionare?

Eu platesc taxe si impozite pt. ce? Sa vina cineva care sa faca ce vrea el?
Adica daca eu am un teren pot sa fac ce vreau eu pe el, cum vreau eu, primaria nu are nici un plan urmbanistic, fara bun simt? Totusi suntem in 2017...
Ultima modificare: Vineri, 3 Martie 2017
Zbona, utilizator

Alte discuții în legătură

Dezmembrari auto in zona rezidentiala utilizator32 utilizator32 Buna ziua, Locuiesc in mediu rural intr-o zona rezidentiala, sunt numai case de locuit in jur. De curand am aflat ca vecinul meu si-a inchiriat casa si ... (vezi toată discuția)
Sediu firma fara acordul vecinilor direct afectati - unde reclam ? Cristina37 Cristina37 Buna ziua, Am un vecin deasupra apartamentului meu care si-a facut sediu / punct de lucru fara acordul meu. Ce pot face deoarece nu sunt de acord ca el sa ... (vezi toată discuția)
Spalatorie automata tip tunel Sebastian Ghirca Sebastian Ghirca Bună seara Doresc sa infiintez o spalatorie auto automata , tip tunel . Am gasit locul, (putin peste 500 mp) pe el se afla o casa care o voi demola ... (vezi toată discuția)