avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... RECUPERARE TAXA MEDIU
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

RECUPERARE TAXA MEDIU

BUNA ZIUA, AS DORI SA STIU CUM POT SA PRIMESC BANII INAPOI DE LA TAXA DE MEDIU PLATITA IN IULIE 2016. FUNCTIONARII ANAF MI-AU SPUS CA NUMAI PE BAZA DE HOTARARE JUDECATOREASCA. EXISTA SI ALTA MODALITATE ?
Cel mai recent răspuns: getagoghie , utilizator 16:42, 7 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
VA MULTUMESC PT RASPUNS, PT RECUPERAREA TAXEI DE MEDIU IN INSTANTA TREBUIE NEAPARAT SA-MI IAU AVOCAT SAU DOAR DEPUN CEREREA , BANUIESC CA PLATESC SI O TAXA, SI ATAT?
~ Conținut șters la cerere ~
VA MULTUMESC FRUMOS

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea taxa auto 2012 Mario70 Mario70 Pentru a-mi putea recupera taxa auto platita pe data de 20 ianuarie 2012,am recurs la a da in judecata statul.Eu am platit in perioada respectiva taxa auto cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto Krisztina973 Krisztina973 Buna ziua, As dori sa recuperez taxa auto ( taxa prima inmatriculare ) platita acum 2 ani in iunie . As dori sa stiu care este procedura si cat ma va costa? (vezi toată discuția)
Taxa de poluare budaianca budaianca Ma numesc Anca, sunt din Botosani si in luna iunie 2010 am inmatriculat un Opel Zafira provenienta Franta pt care am platit 8500 Ron taxa de poluare. Am ... (vezi toată discuția)