Ma numesc Anca, sunt din Botosani si in luna iunie 2010 am inmatriculat un Opel Zafira provenienta Franta pt care am platit 8500 Ron taxa de poluare.
Am facut procedura prealabila si acum vreau sa introduc actiune la Tribunal.As dori sa stiu daca se mai castiga si ce valoare au taxa de timbru si timbru judiciar cu care trebuie sa timbrez?
Va multumesc!
Multumesc pt raspuns.Stiti cumva daca pt inmatricularea efectuata in iunie 2010 se mai poate castiga?mai are rost sa introduc actiunea ca valoarea este f mare si taxa de timbru tot mare.Daca pierd procesul banuiesc ca si taxa e pierduta????
Va multumesc
daca dau statul in judecata trebuie sa platesc 37 lei+8% din valoarea taxei?!de ce ar trebui sa dau bani ca sa-mi primesc banii luati ilegal?total aiurea...
Taxa este fixa in astfel de actiuni 39 lei.
Consultati practica pe care o are Curtea de Apel in astfel de cauze sa vedeti daca are reun rost sa actionat in cazul d-voastra.
da...in principiu, taxa este de 39 lei, ptr capatul de cerere privind anularea actului administrativ, respectiv a adresei prin care se refuza restituirea sumei....eu am platit doar 4 lei, plus timbru de 0,30 bani...altor prieteni carora le-am facut, instanta a considerat ca trebuie platita suma de 39 lei..depinde de judecator...oricum, cheltuielile pot fi cerute in instanta si se recupereaza si ele, odata cu taxa de poluare...ptr alte informatii, le puteti posta si veti primi raspuns....eu unul am castigat pe 24 august la curtea de apel si astept redactarea hotararii..bafta!
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Taxa de poluare
aaa123
vreau sa dau in judecata serviciul de inmatriculari pt a inmatricula o masina in romania fara a plati taxa de poluare. am luat de la cineva o chemare in ... (vezi toată discuția)