avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Norma de venit pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Norma de venit pfa

Am un pfa pe agricultura. Lucrez aproximativ 100 ha in asociere cu aproximativ 39 de membri. Eu ai reprezint la apia si la celelante institutii. Mentionez ca ei beneficiaza de toata recolta nu exista contracte de arenda. Am depus declaratia 221 cu suprafetele de teren cultivate, si am platit impozitul pe norma de venit. Mai trebuie alta declaratie ?
Cel mai recent răspuns: daniel-nistor , utilizator 12:26, 4 Martie 2017
Norma de venit depaseste plafonul pentru care trebuie sa platiti CAS? Cat este aceasta? Daca depaseste, trebuia sa depuneti pana la 31.01.2017 si declaratia 600.
Am platit 900 ron in octombrie norma de venit + cass si 900 ron in decembrie norma de venit + cass

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 221 venit din exploatarea terenurilor agricole si animale marcelctin marcelctin Buna seara. Ieri am primit de la administratie adresa sa ma prezint la anaf, astazi m-am prezentat si m-au intrebat de ce nu am depus anul trecut declaratia ... (vezi toată discuția)
Impozitarea arendei Ibram Gina Ibram Gina Am o Intrep.Individuala cu activitate de cultura cerealelor.Lucrez 950ha din care 200 proprietate.APIA imi trece in declaratie intreaga suprafata pentru care ... (vezi toată discuția)
Infiintare ii sau pfa activitate agricola afg afg Buna ziua, un agricultor cultivator de cereale dorește sa-și deschidă II sau PFA neplătitor de TVA. Datorită atâtor schimbări în legislație va rog să ... (vezi toată discuția)