avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... birou credite- prima casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

birou credite- prima casa

Sotul meu a avut un credit ce nu l-a finalizat la o banca.aceasta a vandut creditul la o firma de recuperare.i s-a pus proprire pe salariu si a finalizat creanta.acum el figureaza inca in biroul de credite cu bulina de ordin 6.noi vrem sa accesam un credit prima casa si am fost informati ca ar trebui sa il scoata din birou.cineva care s-a mai confruntat cu asa ceva ne poate spune cum a procedat?unde sa mearga pentru a solicita stergerea din baza de date ?a trecut si perioada aceea in care se prescrie creditul de 5 ani.
Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 09:32, 8 Martie 2017
Istoricul negativ de plata ramane pentru 5 ani. Dispare automat la finalizarea celor 5 ani de la ultima restanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Biroul de credite boby78 boby78 Daca am fost bagat in biroul de credite si acea bancă nu mai exista la noi in țară, iar datoria a fot achitată, cum si ce sa fac sa fiu scos din biroul de ... (vezi toată discuția)
Biroul de credit cosmyn86 cosmyn86 Buna seara.Acum trei ani am fost raportat la Biroul de credit,in acest timp datoria a fost achitata in urma unei intelegeri cu firma de recuperare.Ma ... (vezi toată discuția)
Birou de credit ElenaEne96 ElenaEne96 Buna seara , am si eu o intrebare .. am avu un imprumut la o institutie nebancara .. am avut intarziere la plaata ratelor si am fost bagata in birou de credit ... (vezi toată discuția)