avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Biroul de credite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Biroul de credite

Daca am fost bagat in biroul de credite si acea bancă nu mai exista la noi in țară, iar datoria a fot achitată, cum si ce sa fac sa fiu scos din biroul de credite.

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 00:30, 16 Mai 2017
Radierea informatiilor negative de la Biroul de Credit se face dupa 5 ani de la ultima informatie negativa raportata, in mod automat. Deci istoricul de plata, chiar daca ati platit integral restantele, ramane pentru perioada in care ati fost restanta.

Pentru orice petitie sau adresa care doriti sa o adresati bancii unde ati avut credit, puteti sa va adresati finantatorului care a cumparat/preluat acea banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Biroul de credit cosmyn86 cosmyn86 Buna seara.Acum trei ani am fost raportat la Biroul de credit,in acest timp datoria a fost achitata in urma unei intelegeri cu firma de recuperare.Ma ... (vezi toată discuția)
Biroul de credit boby78 boby78 Daca am fost bagat in biroul de credite si acea bancă nu mai exista la noi in țară, iar datoria a fot achitată, cum si ce sa fac sa fiu scos din biroul de ... (vezi toată discuția)
Lista neagra, cat raman inscris la biroul de credit ? animacikaa animacikaa buna in 2002 am cumparat produse in rate pe care nu am platit o si am ajuns la lista neagra a platitorilor...... cati ani raman acolo ca acum am un loc de ... (vezi toată discuția)