avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cod civil- construcție casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cod civil- construcție casa

Buna ziua
Intenționăm sa construim o casa însă terenul fiind îngust si cu o construcție vecina înaltă pe limita se sud pentru a câștiga lumina suntem nevoiți sa punem geamuri mari pe casa scării (orientata spre sud). Exista limitări legale in acest sens ? Menționez ca avem acord notarial al vecinilor din sud pentru a ne apropia la 1 m însă nu am specificat nimic de geamuri in acesta fiindcă nu am știut.
Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Distanta dintre constructii uXenavY uXenavY Buna ziua!Va rog sa ma ajutati intr-o problema care ma depaseste si ma streseaza la maxim.Pe scurt ,acum cativa ani am cumparat o casa si jumatate din terenul ... (vezi toată discuția)
Distanta dintre terenuri pentru edificatie fratargujiu fratargujiu Salut tuturor. As vrea sa Va intreb care este distanta care trebuie sa fie pastrata dintre doua terenuri avand un proiect (in gand nu AC) de a construi o ... (vezi toată discuția)
Umbrire cladire toricelli toricelli Buna ziua, am urmatoarea situatie: in 2015 am facut o extindere la o casa de la tara. In autorizatia mea retragerea de la limita de proprietate pentru a avea ... (vezi toată discuția)