avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Magazin Online
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Magazin Online

Buna,as dori sa stiu daca pot deschide un magazin on-line cu sediul in tara dar cu vanzari in toata Europa.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:28, 6 Martie 2017
In teorie e posibil, din punct de vedere practic s-ar putea sa fie mai complicat. Daca nu stiti cum trebuie procedat, cereti sfatul unui jurist specializat in comertul din cadrul UE.
Iar aici pe site aveti vreun jurist specializat sau e nevoie sa public anuntul in alta pagina a forumului,multumesc anticipat.
Pe acest forum este interzisa recomandarea de consultanti, dar va puteti cauta singur consultant prin rubrica de Cauta consultant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat pitesti? gabit25 gabit25 Salut, as avea nevoie de ajutorul unui avocat din Pitesti pentru a face niste modificari in statutul unui SRL. Nu cunosc pe nimeni dar sper ca voi primi ... (vezi toată discuția)
Expert legislatie europeana Irinafiruti Irinafiruti Buna ziua. Doresc consultanta pe legislatie europeana cu specific medical. Stie cineva vreun jurist cu astfel de specializare? Multumesc. (vezi toată discuția)
Recomandare avocat constanta Iulian921 Iulian921 Buna seara! Imi poate recomanda cineva un avocat din Constanta specializat in drept penal? Va multumesc! (vezi toată discuția)