avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Control al curtii de conturi
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Control al curtii de conturi

Dupa controlul Curtii de Conturi, a fost descoperit un "prejudiciu estimat" de o anumita suma. Ce trebuie sa faca entitatea controlata dupa plecarea Curtii?
Cel mai recent răspuns: NELUL , utilizator 17:40, 8 Martie 2017
Scrie in raportul intocmit de inspectorii curtii de conturi: sa recupereze sumele.
Daca considera ca inspectorii sunt in eroare, poate contesta sumele la sefii lor si mai apoi in instanta.
Suma care trebuie recuperata este cea estimata de Curte? Sau trebuie sa fac o cercetare administrativa pentru a stabili cu exactitate prejudiciul? La ce perioada trebuie sa fac raportare Curtii despre masurile luate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema curtea de conturi olivia stoicescu olivia stoicescu In anul 2011 a fost un control al Curtii de Conturi care s-a finalizat cu o decizie in care se preciza ca exista un prejudiciu(provenit din pasivitatea in ... (vezi toată discuția)
Cine va calcula cui si cat i se va imputa ? oanaportar oanaportar Sora mea lucreaza la un spital ce este subordonat Consiliului Judetean. La controlul Curtii de conturi s-a constatat ca a fost creat un prejudiciu ce ... (vezi toată discuția)
Mod de inregistrare in evidente contabile intindere prejudiciu stabilit de control daniela.manuse daniela.manuse Urmare a unui raport de control incheiat in anul 2016 privind verificarea activitatii societatii pe perioada 2014-2015, a fost emisa in anul 2017 o decizie a ... (vezi toată discuția)