Am divortat acum 1 an la notar si copiii au ramas la mine ca mama.
Ce program maxim de vizitare poate obtine un tata care are o relatie normala cu copiii: se preocupa de ei, le plateste afterul, ii mai viziteaza la scoala, le gateste cand copiii sunt la el, etc
Stiu ca intrebarea este larga, dar eram curios sa stiu care este sentinta cel mai des data? Am vazut destul de des 2 weekend-uri pe luna plus o luna in vacanta de vara. Sunt si alte sentinte?
In primul rand, incercati sa stabiliti cu tatal un program de legaturi convenabil tuturor. Desigur vor fi we-uri, vacante dar pt fi si zile din timpul saptamanii. Deasemenea sarbatorile importante, zile de nastere, onomasticile...pot fi prinse in program. Instanta va fi foarte fericita sa legifereze o astfel de intelegere din partea dvoastra. Deasemenea ar trebui sa discutati si despre contributia la intretinerea minorului, de preferat sa o solicitati in natura intr-un cuantum rezonabil, atat fata de veniturile tatalui, cat si de necesarul minorului.
Un program "clasic", asa cum exemplificati dvoastra, si o pensie 25% din venitul net, in bani, nu e prea motivant ptr nimeni.
Program de vizita
tzapone
Buna ziua!
Am si eu cateva intrebari. In momentul in care hotararea tribulalului este urmatoarea:
\": Admite apelul declarat împotriva sentinţei civile ... (vezi toată discuția)