Categoric ,nu !
In cazul in care autoritatile in drept in urma verificarilor constata existenta/depozitarea in partea comuna din imobilele de locuit in comun de produse cu risc la incendiu aplica sanctiuni
Ce intelegeti prin "anexe" la scarile de bloc? Subsol, boxe, etc.?
Care sunt substantele inflamabile, benzina, ... ?
Aceste anexe sunt in mod sigur parti ale proprietatii comune.
Produsele inflamabile prezinta pericol pentru sanatate si mediu, pericol de incendiu si explozie, prin urmare nu se permite depozitarea decat anumite conditii de siguranta, conditii pe care o scara de bloc in mod cert nu le indeplineste.
ma refer la uscatorul blocului, iar substantele inflamabile, dupa miros, motorina/diluanti/gaz, nu pot spune exact pentru ca sunt tinute inchise intr-un corp de mobilier din lemn.multumesc.
vecinul care le detine are obiceiul ca o data pe saptamana (sau la doua saptamani, depinde cum binevoieste dumnealui) spala pe jos cu aceste substante.nu ma deranjeaza acest lucru, ma deranjeaza faptul ca dupa ce face acest lucru 1 zi, 2, 3 dupa aceasta la mine in casa persista acel miros de la vaporii respectivelor substante, iar eu sunt obligat sa il suport,impreuna cu copiii mei(unul de 5 ani, iar celalalt de 1 an).au fost situatii cand sotia, avand lenjerie la uscat in uscator(in fata caruia dumnealui spala pe jos) printre care se numarau si hainutele copiilor le-a gasit imbibate de aceste mirosuri.am incercat sa am un dialog civilizat cu acest vecin dar nu am putut pentru ca a devenit foarte violent si mi-a sugerat sa ma mut daca nu imi convine situatia si ca el va face asa de cate ori va vrea.