avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... obiecte pe scara blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

obiecte pe scara blocului

De mai mult timp vecinul pastreaza obiecte voluminoae pe scara blocului care ma deranjeaza . Nu doreste sa le arunce.
Cum pot proceda sa scap de ele?
Pot chema oamenii care strang fier vechi sa le ia?
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 12:58, 9 Aprilie 2011
va adresati administatiei cu o cerere pe care o si inregistrati si cereti ca administratia sa ia masuri pt eliberarea spatiilor comune care sunt in proprietatea tuturor prin urmare pot fi folosite de catre toti locatarii fara a impiedica drepturile celorlalti.
av trifu
Nu uitați să menționați potențialele pericole pe care le prezintă depozitarea de obiecte pe casa scării - accidentare, împiedicarea evacuării în caz de incendiu șamd.
Orice problema legata de asociatia de proprietari se solutioneaza prin implicarea reprezentantului legal al acesteia respectiv presedintele de asociatie
In cazul mentionat ,daca atentionarea directa a proprietarului nu are efecte favorabile sesizati oficial presedintele de asociatie cu rugamintea de dispunere a masurilor necesare pentru debarasarea obiectelor si eliberarea partii comune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depozitare obiecte personale in casa scarii allena allena Buna ziua, De aprox un an unul din vecini si-a depozitat masina de spalat veche in fata usii, accesul cu bagaja/plase catre propriul meu apartamanent ... (vezi toată discuția)
Depozitare vechituri pe casa scarii aea aea buna In un bloc unde locuiesc de aprox. 1 an la etajul 1 ap 4 a depozitat in fata usii o masina de spalat veche, ruginita, de peste 2 luni la parter pe ... (vezi toată discuția)
Intrare în apartament situat la parter blocată de bicicletele și cărucioarele vecinilor Conrad Conrad Buna ziua, am o situatie pe cat de amuzanta...pe atat de deranjanta. Locuiesc la parterul unui bloc si de cateva luni de zile am neplacerea sa gasesc ... (vezi toată discuția)