avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Depozitare vechituri pe casa scarii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Depozitare vechituri pe casa scarii

buna

In un bloc unde locuiesc de aprox. 1 an la etajul 1 ap 4 a depozitat in fata usii o masina de spalat veche, ruginita, de peste 2 luni la parter pe spatiu comun la intrarea in pivnita ap 3 a depozitat de peste 3 luni un frigider ruginit f. vechi.

De circa 1 luna am desenat semnul exclamarii si intrebarii pe aceste obiecte care ma irita si la oamenii normali locul lor ar fi la gunoi sau in pivnita.

Recent am discutat cu ap3 dar atitudinea lor e sfidatoare.

Ce se poate face pt normalitate, daca chem politia le da amenda.

Daca incep sa imi depozitez gunoiu langa aceste produse rezolv ceva.
Cel mai recent răspuns: aea , utilizator 09:34, 13 August 2013
1-Imobilul dvs este prevazut cu p i v n i t a ?
2-Politia nu se implica in solutionarea de probleme ce tin strict de ordinea interioara a asociatiei de proprietari
3-Sesizati oficial reprezentantul legal al asociatiei in persoana presedintelui ,care detine autoritatea si competenta sa dispuna masuri concrete - in interesul general al proprietarilor pentru mentinerea in buna functionare a partilor comune din imobil
Da e pivnita si loc suficient.
Locul lor este, desigur la fier vechi. Dar oamenii au tendinta de a se desparti mai greu de aceste lucruri. In fine, daca este loc de depozitare in subsol, chiar ca este de neintelest atitudinea acelor proprietari. Sesizati conducerea as. prop. care la randul lor, in caz de - acealasi raspuns, trebuie sa se adreseze organelor competente, adica politia locala sau chiar pompierii, pentru ca in caz de urgenta, evacuarea persoanelor ar fi ingreunata. Aceasta in primul rand. In al doi-lea rand, aspectul deplorabil al vechiturilor depozitate pe caile de acces, nu poate fi ignorat nici de vecini, nici de autoritati. Poate ”scapati” o vorbulita la niste colectionari de fier vechi... La noi nu poti lasa un asemenea obiect pe casa scarii... Sau daca l-ai lasat, sa fii sigur ca este ”ridicat” gratis!
La noi in bloc, vecinii deranjati de asemenea obiecte lasate pe holuri, cheama romii care strang fierul vechi si imediat dispar. Asa incat....'geaba discutii ulterioare. Atata timp cat sunt depozitate pe un spatiu comun se cheama ca nu le mai trebuie sau....cui ii trebuie, si le tine in casa. Punct si rezolvat.
pa.

Am niste vecini de o nebunie fenomenala daca cu gunoaiele sa rezolvat dupa ce am vorbit cu presedinta acum vreau sa mai rezolv ceva pe scara.

De ~2-3 ani o persoana care de cand a ramas la pensie tot deschide usa de la pivnita si miroase pe scara..., motivatia e ca cica se face igrasie in pivnita si nu vrea sa lase deloc usa inchisa desi ani la rand a stat inchisa si nu e un miros foarte urat dar deranjeaza.

Am fost in pivnita si nu am vazut asa ceva, totul e uscat si toata ziua eu inchid usa dansa o deschide.

Am sesizat si la asociatie i sa comunicat dar tot continua.

Ce e de facut cu astfel de persoane sclerozate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructia ilegala si nepasarea sau indolenta autoritatilor locale dorel_santi dorel_santi acuma 2 ani de zile, 2 vecini insistau sa inlocuim tevile de la subsol, ca sunt uzate si vechi, ideea a fost alta din partea celor 2 vecini, si anume sa-si ... (vezi toată discuția)
Gunoiul la ușa apartamentului DanRo DanRo Jumătate din vecini lasă gunoiul la ușă apartamentului pentru perioade de timp care pot ajunge și la 24 de ore. Evident de multe ori miroase în scara ca ... (vezi toată discuția)
Vecinii cer imperios sa mut parchetul de la subsol ciresel ciresel Buna ziua. as dori un sfat sau o informatie. In urma cu doua saptmani am inceput renovarea apartamentului personal asa ca mi am scos parchetul prima ... (vezi toată discuția)