acuma 2 ani de zile, 2 vecini insistau sa inlocuim tevile de la subsol, ca sunt uzate si vechi, ideea a fost alta din partea celor 2 vecini, si anume sa-si faca pivnita, dupa aia am aflat, ei au inlocuit pe banii nostrii tevile cele vechi si de dimensiuni mari, cu unele mici, si le-a ridicat sus, ca sa poate sa-si faca pivnita si usi la acestea, dupa 2 luni a venit iara, sa mai contribuim cu niste sume, dar de data asta ca sa facem pivnita tot blocul, am fost de acord, am intrebat daca este voie, am solicitat si o intrebare primariei, nu, sub nici nici o forma nu se poate pivnita in subsolul tehnic al blocului, a fost raspunsul primariei, dar noi dadusemi banii pentru pivnita(eu si vecinii), le-am spus ca nu este legal, trimit, iara o intrebare, de asta primarului direct, am inteles ca nu am voie sa dau nume, in fine, el ia trimis intrebarea si solicitarea mea, serviciului de urbanism, raspunsul a fost ca si prima data,aceleasi, nu se paoete pivnita, la intrebarea a 2-a, a fost cum ramane cu cei care si-a construit deja pivnite, nu a venit sa verifice, sa constate, eventual sa dea amenizi, sa le-a dispozitie sa desfinteze asa zisele pivnite
intrebarea este urmatoarea, vecinii au urmarit de la bun inceput sa-si faca pivnite pe banii nostri, nu sa inlocuiasca tevile, deci a fost un furt calificat si premeditat, primaria de ce nu a luat nici o masura ?, este o constructie ilegala, nu are autorizatie, nu plateste un impozit sau o chirie pe un bun sau teren, nu stiu cum sa zic, pe care il foloseste, deci este un bun al tuturor locatarilor de pe scara, o evaziune fiscala, nu ? a mai pus si lacat de usa principala la subsol, desi toti avem dreptul sa intram in subsol nestingheriti de nimeni
vecinii respectiv trebuie cercetati penal pentru furt calificat si premeditat, inseleciune, evazine fiscala, primaria cum trebuie acuzata sau functionarii respectivi, care stiau ca s-a facut pivnita, nu a facut nimica, deci putem construi orice de capul nostru cand si cum vrem
astept raspunsuri
:">