avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... cum pot deveni judecator?
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

cum pot deveni judecator?

1. Dupa terminarea facultatii de drept, se trece direct la INM sau este nevoie intai de program de masterat la facultate?
2. Dupa terminarea INM Bucuresti, cum se face repartizarea, mai exact? Cat de mult conteaza dorinta mea in deciderea locului unde voi fi repartizata?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:50, 5 Martie 2017
Veți da examen.
Veți ajunge probabil prin provincie câțiva ani.
Nu este necesar masterat,veti de examen de admitere INM.
Repartizarea se face de dupa promvarea examenului,CSM numeste judecatorii si procurorii stagiari, ptr. detalii va recomand:www.admiterejustitie.ro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot deveni judecator? maryandry maryandry Buna ziua Sunt absolventa a facultatii de drept si nu stiu care sunt urmatorii pasi pentru a deveni judecator. Stiu ca se da un examen de barou , dar ... (vezi toată discuția)
Informatii-facultatea de drept ContSters86398 ContSters86398 Va rog mult sa-mi explicati cum se procedeaza !Dupa ce termini facultatea de drept esti avocat stagiar si trebuie sa stai pe langa un alt avocat s ate invete ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna viata in inm si dupa inm?! cosmina2010 cosmina2010 Buna ziua! Imi cer scuze daca subiectul deschis de mine a mai fost tratat pe acest forum! Sunt studenta in anul al IV - lea in cadrul ... (vezi toată discuția)