avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cumparare familii de albine
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cumparare familii de albine

Am deschis PFA, cu obiect de activitate apicultura. Doresc sa cumpar 50 familii de albine. Doresc sa stiu ,ce documente trebuie intocmite la tranzactie (vanzare-cumparare), d.p.d.v. fiscal si sanitar-veterinar, daca vanzatorul este:
a) PFA sau I.I.
b) persoana fizica
, pentru ca totul sa fie perfect legal.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Impozite apicultura CALIN74 CALIN74 as dori sa aflu ce impozite se vor plati in apicultura incepind cu 2013 (vezi toată discuția)
P.f.a. apicultura inregistrarea ca platitor de tva? pendre pendre Persoana fizice autorizata cu activitate de apicultura care au inregistrat venituri din vanzarea familii de albine si au depasit plafonul de tva, de 35.000 ... (vezi toată discuția)
Acceptul vecinilor la sate pentru pfa Michnea71 Michnea71 Buna! Am infintat un PFA in 2010 pentru accesarea fondurilor europene masura 141 - apicultura. In curte,proprietate personala, am un mic spatiu in care ... (vezi toată discuția)