avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA P.F.A. Apicultura inregistrarea ca platitor de TVA?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

P.F.A. Apicultura inregistrarea ca platitor de TVA?

Persoana fizice autorizata cu activitate de apicultura care au inregistrat venituri din vanzarea familii de albine si au depasit plafonul de tva, de 35.000 Euro trebue sa se inregistreze ca platitor de TVA ?
La ce venituri intra vanzarea de albine, si in ce cont se inregistreaza?
Ultima modificare: Luni, 12 Septembrie 2011
pendre, utilizator
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 02:17, 13 Septembrie 2011
da trebuie , un PFA nu tine evidenta contabila financiara ci doar contabilitate in partida simpla , acte primare fara contare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug nr. 37/2011 marius1975_2 marius1975_2 Ce schimbari aduce aceasta ordonanta pentru un PFA? Pe hotnews.ro am citit urmatoarele: \" * Persoanele ce in exercitiul financiar precedent au inregistrat ... (vezi toată discuția)
Pfa nou infiintata antispam antispam Buna ziua. Mi-am infiintat de curand o PFA cu norma de venit. Am fost la registrul comertului si la finante. Dupa ce primesc decizia de impunere de la ANAF, ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit cu tva bogdanblue bogdanblue Buna seara, As avea si eu o intrebare. Se poate infiinta un PFA norma de venit cu TVA chiar daca nu depasesc 35000E pe luna. Multumesc. (vezi toată discuția)