avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Acceptul vecinilor la sate pentru PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Acceptul vecinilor la sate pentru PFA

Buna! Am infintat un PFA in 2010 pentru accesarea fondurilor europene masura 141 - apicultura. In curte,proprietate personala, am un mic spatiu in care imbuteliez miere de albine,polen ,propolis si faguri cu miere.Pe langa apicultura ,ca subactivitate ,am si un mic atelier de tamplarie.
INTREBARI : 1) ce fel de autorizatii am nevoie ca sa fuctionez legal?
2) am nevoie de autorizatii de functionare de la primarie?
:( 3)daca da, am nevoie de acceptul vecinilor pentru elibererea autorizatilor de la primarie sau de la alte institutii?
:help:
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:58, 1 Ianuarie 2013
Autorizatiile le luati in primul rand de la registrul comertului de care apartineti, apoi de la Directia Sanitar-veterinara, si mai apoi si de la Primarie.
De acordul vecinilor este nevoie doar in cazul in care activitatile pe care le desfasurati sunt producatoare de zgomot peste o anumita limita.Acest lucru il va decide primaria functie si de, sa zicem asa, "regulamentele lor interne" luate prin HCL.
Cel mai bine ar fi sa faceti un drum la Primarie.
Am fost la primarie si am dus acceptul a doi vecini ,cei mai aproape insa imi cer si de la al trei-lea . Ce sa fac?
Solicitati acceptul si de la al treilea vecin, sau sa inteleg ca asta ar fi problema....? E posibil ca pentru activitatea de tamplarie sa aveti nevoie de aviz si de la Agentia de Protectie a Mediului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Șantaj pe motiv de ”legea apiculturii” da78n da78n Am moștenit anul trecut 5 familii de albine. Din proprie inițiativă le-am declarat la Registrul Agricol de la Primărie deoarece așa ”e tradiția” în ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica autorizata zaharie ioan zaharie ioan Buna ziua . Sunt apicultor si pentru a accesa fonduri europene pentru dezvoltare rurala , masura 141, a fost necesara autorizarea ca PFA.In cotractul ... (vezi toată discuția)
Este necesara autorizatie garda de mediu pt fast food? I . Elena I . Elena Avem deschis un fast food ,iar deasupra la etaj un vecin mai \"dusmanos\"sa zic asa.La inceput a zis ca il deranjeaza hota seara dupa 21 22 cand ajunge acasa ... (vezi toată discuția)