Buna! Am infintat un PFA in 2010 pentru accesarea fondurilor europene masura 141 - apicultura. In curte,proprietate personala, am un mic spatiu in care imbuteliez miere de albine,polen ,propolis si faguri cu miere.Pe langa apicultura ,ca subactivitate ,am si un mic atelier de tamplarie.
INTREBARI : 1) ce fel de autorizatii am nevoie ca sa fuctionez legal?
2) am nevoie de autorizatii de functionare de la primarie?
:( 3)daca da, am nevoie de acceptul vecinilor pentru elibererea autorizatilor de la primarie sau de la alte institutii?
:help:
Autorizatiile le luati in primul rand de la registrul comertului de care apartineti, apoi de la Directia Sanitar-veterinara, si mai apoi si de la Primarie.
De acordul vecinilor este nevoie doar in cazul in care activitatile pe care le desfasurati sunt producatoare de zgomot peste o anumita limita.Acest lucru il va decide primaria functie si de, sa zicem asa, "regulamentele lor interne" luate prin HCL.
Cel mai bine ar fi sa faceti un drum la Primarie.
Solicitati acceptul si de la al treilea vecin, sau sa inteleg ca asta ar fi problema....? E posibil ca pentru activitatea de tamplarie sa aveti nevoie de aviz si de la Agentia de Protectie a Mediului.